ERPNext Installation Error on Server Ubuntu 16.04

When i tried to install erpnext on server i am facing error.
Please check it.

subprocess.calledprocesserror: command sudo pip install ansible == 2.0.2.0 returned non-zero exit status 1

I type this command.
python install.py --develop

Hello @Aarti_Khajuria
Please See this Link

Thanks

Thanks for Replying back.
Still m getting the same error.
I have already installed erpnext on localhost , it was working fine. But when i was trying to install on server it is still showing same error.
subprocess.calledprocesserror: command sudo pip install ansible == 2.0.2.0 returned non-zero exit status 1

Hi @Aarti_Khajuria,
-You are trying to install first time in your server then try the install all prerequisite first/Install Production Setup.
Share the full traceback(Error)

Thanks

Hey @sagar
Yeah i followed the same command what u told me previously.

sudo python install.py --production

still i got the same error.

Command " /usr/bin/python -u -c" import setuptools, tokenize;_ _file _ =’/tmp/pip-build-WU7rcr/cryptography/setup.py’;f=getattr(tokenize,‘open’ ,open)( file _);code=f.read().replace(‘r\n’, ‘\n’);f.close();

subprocess.calledprocesserror: command sudo pip install ansible == 2.0.2.0 returned non-zero exit status 1

@Aarti_Khajuria

Try and follow these steps, might help

1. sudo apt-get update 2. sudo apt-get upgrade 3. sudo adduser frappe 4. sudo usermod -aG sudo frappe 5. sudo nano /etc/resolv.conf 6. sudo apt-get install python-minimal && python -V # was 2.7.12+ 7. wget https://raw.githubusercontent.com/frappe/bench/master/playbooks/install.py 8. sudo python install.py --production

Hope this helps

Hello

Still m facing the same error.
I am not getting why this error is coming

Running setup.py install for cryptography
After this process the same error will appear.

Try this first
sudo pip install ansible
if it is successful then try the Production Setup.

Thanks

Hello

Thanks for replying.
I have tried to install frappe framework. while installing the setup on server its is showing something went wrong.
Please try to contact tech support.

Please tell me why this error message is showing.and still me setting up the wizard, the desk is not working.

@Aarti_Khajuria

If you’ve reached the setup wizard, I had the same issue and this is what I did to resolve it

1. bench reinstall
2. bench clear-cache
3. Commence install/setup
4. Uncheck all checked boxes in User Setup section
5. Uncheck both "Add sample records & Setup a simple website for my organisation"

Hope it helps.

Thanks
it works