ERPNext Foundation ERPNext Cloud Chat Blog Discuss Frappé* Donate

Top bar search not working


#1

The top bar search is not working (or maybe I don’t understand WHAT it is supposed to search for).

Here are two screenshots: One with the top bar search not returning a match, and a search result from the “products” search returning a match with the same search text.

ERPNext: v10.1.75 (master)
Frappe Framework: v10.1.68 (master)


#2

-Is it only me who has this problem?


#3

Maybe not, but it is hard to say exactly what may be going wrong. You have obvioulsy altered your system since the blue ERPNext logo no longer appears on the screen in the upper left corner. So that tells me that you may have also altered other parts of the system.

We really wouldn’t know where to begin without being familiar with just how much your system is altered from the core. This is probably why you are not getting much help. There is just no enough information.

BKM


#4

@bkm
-Do you know how to change the logo? Because it seems like you think that I “altered the system” as if I changed the code, which I haven’t.

When you say “We really wouldn’t know where to begin” and “This is probably why you are not getting much help” maybe should be edited to “I really wouldn’t know…” and “I am not able to help because I have no idea why this is happening”.

This is how it is done from the UI, but I wouldn’t know how you imply that doing that has anything to do with the top bar search not working.


#5

I did ran a search for “Adaptive” on Faris’s instance at faris23.erpnext.com and got the expected result. But yes, the website search surely needs much improvement - you shall post an issue on GitHub.


#6

How did you search the top bar search if there is no top bar search in faris23.erpnext.com? Did you enabled it to test it? What is the administrator user and password in order for me to test it too?

Thanks for taking the time to test it yourself


#7

Ah… my bad, I tried the product search instead.