Setup -> Customize Forms

default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Please ignore the "Not Saved" tag. Removed it from future version. If it is saved, it should be updated.


W: https://erpnext.com
T: @rushabh_mehta

On 04-Feb-2013, at 7:25 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

<defaultError.docx>




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Thanks
helped me too !

Regards,
Mahesh

On Tue, Feb 5, 2013 at 9:06 AM, Rushabh Mehta <rm…@gmail.com> wrote:
Please ignore the "Not Saved" tag. Removed it from future version. If it is saved, it should be updated.


W: https://erpnext.com
T: @rushabh_mehta

On 04-Feb-2013, at 7:25 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.




<defaultError.docx>



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.







You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 



On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:

default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 

On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:

default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



 Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Did you open the form and check if the default value comes?


On 05-Feb-2013, at 1:08 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 

On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:
default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



 Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Dear Rushabh,

I am also facing a similar problem, since the update button has been removed.

I customized the Sales Order Date in Sales Order form to “ALLOW on SUBMIT” now the value is saved as that only but this is locked for submitted documents even after the form has been customized.

On Tuesday, February 5, 2013 4:24:27 PM UTC+5:30, Rushabh Mehta wrote:

Did you open the form and check if the default value comes?


On 05-Feb-2013, at 1:08 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 

On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:
default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



 Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

That issue was fixed an hour or so back. Please refresh to check.

Sent from mobile

On 05-Feb-2013, at 4:54 PM, Addy <ad...@gmail.com> wrote:

Dear Rushabh,

I am also facing a similar problem, since the update button has been removed.

I customized the Sales Order Date in Sales Order form to "ALLOW on SUBMIT" now the value is saved as that only but this is locked for submitted documents even after the form has been customized.

On Tuesday, February 5, 2013 4:24:27 PM UTC+5:30, Rushabh Mehta wrote:
Did you open the form and check if the default value comes?


On 05-Feb-2013, at 1:08 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 

On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:
default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



 Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

It Works thanks …

On Tuesday, February 5, 2013 1:42:10 PM UTC+2, Rushabh Mehta wrote:

That issue was fixed an hour or so back. Please refresh to check.

Sent from mobile

On 05-Feb-2013, at 4:54 PM, Addy <ad…@gmail.com> wrote:

Dear Rushabh,

I am also facing a similar problem, since the update button has been removed.

I customized the Sales Order Date in Sales Order form to “ALLOW on SUBMIT” now the value is saved as that only but this is locked for submitted documents even after the form has been customized.

On Tuesday, February 5, 2013 4:24:27 PM UTC+5:30, Rushabh Mehta wrote:
Did you open the form and check if the default value comes?


On 05-Feb-2013, at 1:08 PM, Oribicom™ <or...@gmail.com> wrote:

Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 

On Monday, February 4, 2013 3:55:56 PM UTC+2, Oribicom™ wrote:
default value function under Setup -> Customize forms is still not working , it says updated but in the background it says not saved , and changed are note saved , see attached , thanks



 Hi its says updated , but it does not actually save , what file or field ( source code or database table ) can i manually change to include the default value 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 


it works , thanks  

 



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.