[resolved] (RuntimeError: no object bound to conf) supervisorctl does not run

Hey all.

So I installed a new bench so I could use two sites simultaneously as I read around here a lot.
It worked fine, but when I created a new (empty) app it stopped working.

Now I’m getting the following error while going to my new site (fin.dev:8001):
BTW, my old site installed on the standard frappe-bench works fine.

Traceback (most recent call last)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/apps/frappe/frappe/middlewares.py”, line 15, in call
return super(StaticDataMiddleware, self).call(environ, start_response)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wsgi.py”, line 600, in call
return self.app(environ, start_response)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wsgi.py”, line 600, in call
return self.app(environ, start_response)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/local.py”, line 228, in application
return ClosingIterator(app(environ, start_response), self.cleanup)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wrappers.py”, line 301, in application
return f(*args[:-2] + (request,))(*args[-2:])
File “/Users/Carvalho/fin-bench/apps/frappe/frappe/app.py”, line 88, in application
response = handle_exception(e)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/apps/frappe/frappe/app.py”, line 180, in handle_exception
make_error_snapshot(e)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/apps/frappe/frappe/utils/error.py”, line 21, in make_error_snapshot
if frappe.conf.disable_error_snapshot:
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/local.py”, line 347, in getattr
return getattr(self._get_current_object(), name)
File “/Users/Carvalho/fin-bench/env/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/local.py”, line 310, in _get_current_object
raise RuntimeError(‘no object bound to %s’ % self.name)
RuntimeError: no object bound to conf

I’ve tons of threads and seem to have a supervisor problem, can’t restart current bench as I get the following:

Traceback (most recent call last):
File “/usr/local/bin/bench”, line 11, in
load_entry_point(‘bench’, ‘console_scripts’, ‘bench’)()
File “/Users/Carvalho/src/frappe-bench/bench/cli.py”, line 40, in cli
bench_command()
File “/usr/local/lib/python2.7/site-packages/click/core.py”, line 722, in call
return self.main(*args, **kwargs)
File “/usr/local/lib/python2.7/site-packages/click/core.py”, line 697, in main
rv = self.invoke(ctx)
File “/usr/local/lib/python2.7/site-packages/click/core.py”, line 1066, in invoke
return _process_result(sub_ctx.command.invoke(sub_ctx))
File “/usr/local/lib/python2.7/site-packages/click/core.py”, line 895, in invoke
return ctx.invoke(self.callback, **ctx.params)
File “/usr/local/lib/python2.7/site-packages/click/core.py”, line 535, in invoke
return callback(*args, **kwargs)
File “/Users/Carvalho/src/frappe-bench/bench/commands/utils.py”, line 19, in restart
restart_supervisor_processes(bench_path=’.’, web_workers=web)
File “/Users/Carvalho/src/frappe-bench/bench/utils.py”, line 371, in restart_supervisor_processes
supervisor_status = subprocess.check_output([‘sudo’, ‘supervisorctl’, ‘status’], cwd=bench_path)
File “/usr/local/Cellar/python/2.7.14/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/subprocess.py”, line 219, in check_output
raise CalledProcessError(retcode, cmd, output=output)
subprocess.CalledProcessError: Command ‘[‘sudo’, ‘supervisorctl’, ‘status’]’ returned non-zero exit status 2

Any ideas on how to proceed?

Thanks a lot

[Resolved]

Faced same problem when trying out AWS based installation from scratch. Used the easy install method. Got this error while bench update.

subprocess.CalledProcessError: Command ‘[‘sudo’, ‘supervisorctl’, ‘status’]’ returned non-zero exit status 1

Had many things pending to be done:

  1. sudo apt-get install supervisor, sudo apt-get install nginx
  2. manually setup prodution

This may give you ideas for next time [solution] 'supervisorctl start all' has no response or affect

For me the problem turns out to be incorrect/incomplete installation of frappe and erpnext during the initial installation. I will try several other times on fresh system and see if there is some consistency in errors I get.