ERPNext Foundation ERPNext Cloud User Manual Blog Discuss Frappé* Donate

Problem with Stock Ledger quick filters


#1

Hi,

we updated from V10 to V11 some days ago and we noticed that quick filters on stock ledger are not working like before.

Description of the problem:

  1. If we use only one filter and you write the name of the item that you don’t have, Ledger will correctly work and it will not show anything.
  2. However, if you use multiple filters and for example, you write for quantity >0 (also “!0” doesn’t work anymore) and for the name you write the name of the item that you don’t have, Ledger will only use the filter for qty and it will show all items that are filtered with that filter.

Just to show what filters am I talking of, here is the picture:

I suppose this is a bug? Will it be fixed?

EDIT: Also, now if you write something in quick filters and then chose sort, the quick filter will be cleared.


#2

That is right, I was able to duplicate this and it seems it is a bug.
Can you please create issue in github about it?

Regards
Bilal


#3

Hello @jpuskar
Did you open issue in it at github:

Please advise.

Regards
Bilal


#4

Hi Bilal,

I haven’t, please open it.

Best regards!


#5

Hello @jpuskar
I tried version 11.1.22 and it is resolved now.
Please check it if you would.
Regards
Bilal


#6

Hi @bghayad

The first problem is resolved now.

There is still the problem if you write something in quick filters and then choose to sort ledger with one of the quick filters, already written quick filters will be cleared.

Best regards!


#7

Yes, I noticed this.
Did you open issue in github?

Regards
Bilal


#8

Hi @bghayad

No, I haven’t. But we noticed another bug today.

In Stock Ledger when we are searching through Item Name field, if we only write numbers it doesn’t show anything.

For example, in the item name we write “60”:

And if we write “n 60”:

Can somebody check this?
Before V11 everything was working as intended.