Issues when running Install script for production

When I run the production install script, I get the following error code:

TASK [locale : Check current locale] *****************************************************************
fatal: [localhost]: FAILED! => {“changed”: true, “cmd”: “localectl”, “delta”: “0:00:00.002139”, “end”: “2017-11-15 09:39:25.799552”, “failed”: true, “rc”: 127, “start”: “2017-11-15 09:39:25.797413”, “stderr”: “/bin/sh: 1: localectl: not found”, “stderr_lines”: ["/bin/sh: 1: localectl: not found"], “stdout”: “”, “stdout_lines”: []}
to retry, use: --limit @/tmp/.bench/playbooks/production/install.retry

PLAY RECAP *******************************************************************************************

Welcome Francisco_Garcia,

The install process depends of your host environment…

A search on ‘localectl: not found’ turned up clues such as this to try:

Install Error on Ubuntu 16.04 - TASK [locale : Check current locale]

Hi, thank you for your response, I have Ubuntu 14.04 in a Hostgator VPS

You have searched the forum for what to try - but without success?

No solution proposed in the thread link provided. Please, help!

I don’t wish to sound rude, but I suggest you seek other support options

i am having the same issue here, i managed to install localectl using the following command
sudo apt install systemd

but now i am stuck on how to configure locales using localectl :slight_smile:

https://www.thomas-krenn.com/en/wiki/Configure_Locales_in_Ubuntu