Help! After update i get a blank screen after login

Hi


I have set up a local instance of erpnext on linux. 
After the update, I clicked “clear cache and refresh” and I got a blank screen.
I restarted the system and could login. I saw all new icons but when I clicked on Setup icon, I got a blank page.
I again restarted the system and now when I login, I am getting a blank page.

What can I do…this is very urgent.



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 

Please post this on developer forum. Will answer over there.

On 18-Jul-2013, at 7:19 PM, Satish <sa...@gmail.com> wrote:

Hi

I have set up a local instance of erpnext on linux. 
After the update, I clicked "clear cache and refresh" and I got a blank screen.
I restarted the system and could login. I saw all new icons but when I clicked on Setup icon, I got a blank page.
I again restarted the system and now when I login, I am getting a blank page.

What can I do....this is very urgent.



You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un…@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

 

 




You received this message because you are subscribed to the Google Groups “ERPNext User’s Forum” group.

To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-user-forum+un...@googlegroups.com.

For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.