ERPNExt install via Docker running but no response

Hi

Background:

I am trying to use ERPNext at my day-job but the install on their server fails. It happens when
it tries to connect to mirror-sites and it seems to be cert-validation related. Sorry but I did
not take snapshots.

I am trying something else to save the situation because I would love to get ERPNext to be
used. So I thought a containerise install will help the situation. The thing is I have zero
experience with docker.

So here is what I did:
Did some searching about docker and an erpnext-docker-image…
Found these sites…


And based on this, I used this procedure…

Created droplet at Digital ocean that already has Docker on.
docker 19.03.12
Ubuntu 20.04

in my erpnext-user-home…

sudo git clone https://github.com/frappe/frappe_docker.git
cd frappe_docker

sudo cp env-production .env

I edited .env …

LETSENCRYPT_EMAIL=email@example.com
ERPNEXT_VERSION=v12
FRAPPE_VERSION=v12
MARIADB_HOST=mariadb
MYSQL_ROOT_PASSWORD=
SITE_NAME=trainingerp.co.za
SITES=trainingerp.co.za
DB_ROOT_USER=root
ADMIN_PASSWORD=
INSTALL_APPS=erpnext
ENTRYPOINT_LABEL=traefik.http.routers.erpnext-nginx.entrypoints=websecure
CERT_RESOLVER_LABEL=traefik.http.routers.erpnext-nginx.tls.certresolver=myresolver
HTTPS_REDIRECT_RULE_LABEL=traefik.http.routers.http-catchall.rule=hostregexp({host:.+})
HTTPS_REDIRECT_ENTRYPOINT_LABEL=traefik.http.routers.http-catchall.entrypoints=web
HTTPS_REDIRECT_MIDDLEWARE_LABEL=traefik.http.routers.http-catchall.middlewares=redirect-to-https
HTTPS_USE_REDIRECT_MIDDLEWARE_LABEL=traefik.http.middlewares.redirect-to-https.redirectscheme.scheme=https
SKIP_NGINX_TEMPLATE_GENERATION=0
WORKER_CLASS=gthread

sudo docker-compose --project-name myerpnext up -d

the result …

Install seems to go without a hitch. On the first attempt I got a lot of “permission” errors, hence
this one I did using “sudo”

towards the end … a lot of green “Running” indications.

If I do a ps -ax it seems a lot of processes running that I am expecting …

But if I type in my IP-address in my browser, it says … 404 page not found.

When I do a docker ps …

Could I ask for some assistance with this?
My strategy is to get it running on a digital ocean dropplet and use that environment to
“practise”, then I can try do the same on the server at the company.

Update…
I also did a “docker info” in the meantime…

what are the list of sites available under the sites-vol? only those sites will resolve. any other host header and it’ll result in 404.

if you need to access user using ip address try this https://github.com/frappe/frappe_docker/wiki/Port-Based-Multi-Tenancy

Thank you @revant_one for taking the time

I appologise fro only responding now. I have been assisting a friend with his setup.
I shall look into your suggestion and revert with the result.